direct contact? 06 24 13 19 21

We gaan beginnen!

Sinds onze vakantie zit ik met een liedje in m’n hoofd! Te pas en te onpas komt dit opduiken. Zonder dat ik er erg in heb loop ik het te zingen… ” We gaan beginnen….” En eigenlijk kom ik niet verder dan deze drie woorden.

Mijn onderbewuste probeert me iets te zeggen, ik wil gaan beginnen. Makkelijker gezegd dat gedaan want wie herkent het niet na de vakantie, manden vol wasgoed. De kids zijn gezellig thuis dus heel snel wegwerken van de vakantiewas zit er helaas niet in, maar het is wel heel gezellig!

Behalve op het huishoudelijke vlak heb ik op alle andere delen van mijn werkende leven nog even vakantie. 18 augustus een coach-opdracht. 22 augustus start de school weer en is ook het politieke reces voorbij. Dan kunnen we echt weer aan de bak. Terwijl ik dit schrijf neem ik me voor om aankomende week al veel voorbereidingen te doen zodat ik soepel van start kan en bedenk ik me dat ik voor mezelf en mijn gezin een goed evenwicht moet vinden tussen werk en privé.

Maar ik heb er zin in want “we gaan beginnen….” Daarmee gaf mijn onderbewuste al aan dat ik de oplossing eigenlijk al had. In de uitvoering wordt dit straks wel duidelijk; alles op het moment dat het er tijd voor is! Ik heb eigenlijk altijd gedacht dat ik een deadline leuner was , presteren onder druk zeg maar. Inmiddels weet ik dat dit maar schijn is. De uitvoering vindt pas plaats op het moment dat het moet maar mijn onderbewustzijn is er dan al dagen mee bezig en eigenlijk weet ik al precies hoe het zal lopen.

Het is best een geruststellend idee. Inmiddels kan ik er op vertrouwen dat mijn onderbewuste het antwoord al weet. Het is nu alleen een kwestie van de agenda vullen. Heel overzichtelijk als ik het zo zie: maandag ben ik de hele dag op school op donderdag- en vrijdagochtend ook en de opvang van de kids is geregeld. Maandag- en dinsdagavond zijn ingeruimd voor de plaatselijke politiek. De rest van de dagen is voor ReD coaching en het gezin. Oh ja en eigenlijk wil ik nog sporten en tijd met vrienden en familie doorbrengen, gelukkig is er nog zoiets als het weekend!

Zo, het schema is gemaakt, we zijn begonnen! Heb jij er wel eens over nagedacht wat je onderbewuste je probeert te vertellen?

IMG_0226

Plaats een reactie

ReD coaching
Wassenaer van Obdamstraat 3
3143 KJ Maassluis

M 06 24 13 19 21

Copyright © ReD coaching 2016 - Gerealiseerd door Kiem Online

ReD coaching