direct contact? 06 24 13 19 21

Over ReD coaching

Ik ben Denise Mulder. Mijn liefde voor het onderwijzen, ontdekte ik toen ik op de havo zat. Ik was snel overtuigd, ik word docent.

In welk vak ik les wilde geven, maakte mij niet uit. Leerlingen iets leren, daar ging het om. Uiteindelijk is dit het vak Economie geworden. Dit kwam zo op mijn pad, maar het had ook een ander vak mogen zijn. Ik zeg altijd: ‘Ik ben geen vakidioot, maar docent’. 

In 2002 rond ik de lerarenopleiding Economie en Bedrijfseconomie succesvol af. Sinds 2000 sta ik voor de klas. Ik begon bij het VMBO en nu 16 jaar later ben ik daar via het MBO en HBO weer terug. Waarom? Dit is een doelgroep die mij aanspreekt. Verschillende niveaus, verschillende scholen met verschillende uitdagingen. Zeker tijdens mijn werk op de lerarenopleiding werd het coachen steeds belangrijker en ben ik mij daar meer op gaan richten.

 

Denise Mulder ReD coaching rond grijs

Denise Mulder, Red coaching

In november 2015 heb ik de opleiding ‘Coaching voor Professionals’ afgerond aan de School voor Coaching in Utrecht. Sindsdien mag ik mezelf St!r-erkend coach noemen. In 2016 heb ik Red coaching opgericht en kan ik mijn coachtechnieken inzetten binnen het onderwijs, bedrijven en voor particulieren.

 

ReD coaching
Wassenaer van Obdamstraat 3
3143 KJ Maassluis

M 06 24 13 19 21

Copyright © ReD coaching 2016 - Gerealiseerd door Kiem Online

ReD coaching