direct contact? 06 24 13 19 21

Loslaten

We gaan al weer richting Pasen en dat betekent dat we de paastakken in huis gaan halen.
De bloemenman waar wij de afgelopen jaren onze paastakken hebben gekocht is verhuisd naar een ander winkelcentrum dus ipv lopend haal ik de takken dit jaar met de auto.
Het is een mooie winkel maar het staat wel erg vol. Ik ben dan ook blij dat de dame die mij helpt de takken pas buiten de winkel aan mij geeft. Tot zover gaat het goed…

Onze auto wordt deze week gespoten daarom rijd ik niet in mijn eigen auto maar in een hele leuke blauwe aygo, stukje kleiner dan ik gewend ben maar dat is geen probleem. De kinderwagen past erin dus hoe moeilijk kan het zijn om de paastakken netjes te vervoeren? Als ik een bosje minder had gekocht was het vast geen probleem maar hoe dan ook, het is gelukt. Met takken en al kom ik thuis aan.

Opzoek naar de versiering. Ik wist zeker dat ik het vorig jaar in de bbq-kast had opgeborgen. Als ik de kast open heb zijn er twee mogelijkheden of ik heb het verkeerd onthouden of mijn man heeft opgeruimd… Dat laatste lijkt me meer voor de hand liggen, voor anderen is het niet altijd overzichtelijk maar ik weet echt wel waar ik mijn spullen opberg en ja mijn man kan nu eenmaal erg goed opruimen.

Mijn vermoedens worden bevestigd, man komt thuis en weet precies in welke kast op welke plank de versiersels liggen. We kunnen beginnen… Tot zover leek het mijn persoonlijke project maar het idee van de paastakken is natuurlijk begonnen met Roos. Roos is inmiddels 5 en vind dat ze het heel goed zelf kan. En dat, dat is dan gelijk mijn probleem…

Ik heb een paar tikjes, zo wil ik graag alles symmetrisch, staat het veel gezelliger als er een groot en een klein eitje bij elkaar worden opgehangen en moeten de gekleurde diertjes wel goed verspreid in de takken hangen. Tot dit jaar kon ik dat nog best een beetje sturen als ik gewoon heel enthousiast riep:” kijk hier is nog plek” dan kwam roos aangesneld met eieren.

Ik heb het geprobeerd maar nee hoor, ze begon alvast en wilde niet meer op mij te wachten, Daan moest nog een schone luier. Het wachten duurde haar veel te lang en dan zit er maar 1 ding op, loslaten! Het valt niet mee, maar het lukte! Wat geeft dat een goed gevoel en weet je, onze takken staan er keurig versierd bij.

 

 

Plaats een reactie

ReD coaching
Wassenaer van Obdamstraat 3
3143 KJ Maassluis

M 06 24 13 19 21

Copyright © ReD coaching 2016 - Gerealiseerd door Kiem Online

ReD coaching