direct contact? 06 24 13 19 21

Goede voornemens?!

2017 is bijna een week oud dus allereerst de beste wensen! Dat 2017 het jaar mag zijn met nieuwe kansen, het jaar waarin we uitdagingen aangaan, het jaar dat we dromen uit laten komen en beslissingen durven nemen.

Heb je uit 2016 alles gehaald wat je wilde? Als ik terugkijk dan was 2016 een bijzonder jaar. Mijn zoon werd geboren en daarmee werd ons kleine meisje ineens grote zus. Het gezinsleven werd daarmee best een stuk drukker. Ik wilde blijven coachen maar niet meer volgens het idee van mijn oude werkgever. In 2015 vond ik al een nieuwe baan als docent en Ik besloot in mei 2016 om dan eindelijk de stap te nemen om ReD coaching in te schrijven bij de kamer van koophandel. De eerste trajecten zijn inmiddels afgerond, ik ging toch weer iets meer lesgeven en daarmee verschoof de focus.

In de zomer gingen we als gezin voor het eerst naar een camping, dat wilde ik heel graag en we hebben genoten! Daarnaast zijn er nog vreselijke dingen gebeurd in de wereld maar in Maassluis hebben we ook nog mooie herinneringen gemaakt.

Heb ik alles uit 2016 gehaald wat er in zat? Ja, ik denk het wel, al zou ik nu misschien andere keuzes maken.

Daar liggen de kansen en uitdagingen voor 2017. Ik ben druk met het ontwikkelen van workshops o.a. over hoe je in je kracht leert staan en hoe kom je over op een ander. Ik hoop de eerste workshops in het tweede kwartaal te gaan geven en dan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte. Daarnaast wil ik meer coachingstrajecten doen en een andere balans tussen privé en werk zoeken.

Heb ik goede voornemens? Nou nee eigenlijk niet. Als ik me iets voorneem dan liever niet op 1 januari, dan houd ik het meestal toch maar 2 weken vol. Dus een tip: kies gerust een andere dag om kilo’s af te vallen, te stoppen met roken, meer te gaan sporten of ……. Lukt het je dan wel? Die garantie kan ik je natuurlijk niet geven maar de focus ligt er minder op en als je het echt wil dan lukt het. Zeg nou zelf, hoe groot is nu de kans dat je die gedachte precies op 1 januari hebt?

Terug naar mijn goede voornemens, die heb ik dus niet echt. Wel hoop ik in 2017 in de eerste plaats op heel veel mooie momenten met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast op veel inspirerende lessen voor mij en mijn leerlingen, een rustig politiek jaar en heel veel mooie coachingstrajecten! Wat heb jij op je lijstje staan voor 2017, schrijf ze op en kijk er af en toe eens naar terug!

Plaats een reactie

ReD coaching
Wassenaer van Obdamstraat 3
3143 KJ Maassluis

M 06 24 13 19 21

Copyright © ReD coaching 2016 - Gerealiseerd door Kiem Online

ReD coaching