direct contact? 06 24 13 19 21

Blog: NU

Ken je dat? Je doet al jaren hetzelfde werk en alles gaat op de automatische piloot. Je hebt het prima naar je zin, maar tegelijkertijd vraag je je af of dit het dan is. Volgens deskundigen schijnt dit de meeste mensen te overkomen als ze rond de 35 jaar oud zijn, maar het kan natuurlijk op elk ander moment in je leven.

Het overkwam mij ongeveer 1,5 jaar geleden. Ik was net 35 en naast docent ook coach. Het coachen van docenten en studenten, leverden me bergen energie op. Daar wilde ik meer mee doen. Ik stond op een kruispunt, links of recht, nu of nooit.

Ik kon een heel rijtje tegens maken. Ik had zekerheid, een vast contract, leuke collega’s en het werk was goed te combineren met thuis. Moet ik dat allemaal opgeven? En waarvoor? Er was ook een belangrijke voor. De energie die het coachen mij oplevert! Coachen, dat wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Nu zo’n 1,5 jaar later, is het zo ver. Red coaching is gestart.

Sta jij ook op een kruispunt of wil je je op een andere manier ontwikkelen? Kan ik iets voor je betekenen? Ik hoor het graag.

red coaching

Plaats een reactie

ReD coaching
Wassenaer van Obdamstraat 3
3143 KJ Maassluis

M 06 24 13 19 21

Copyright © ReD coaching 2016 - Gerealiseerd door Kiem Online

ReD coaching